Svullna värkande ben, domningar och stickningar i händerna

När jag kom till Eva första gången var mina händer väldigt svullna och jag hade nästan förlorat känseln i fingertopparna. När jag tog i något kändes det som om jag hade en tjock läder bit emellan fingertoppen och föremålet. Dessutom hade jag domningar och stickningar i händer och underarmar. Även mina fötter och ben var svullna med en bultande smärta. Hade förstoppningar och ofta magsmärtor. Jag har inte kunnat använda mina ringer de senaste fem åren på grund av svullna fingrar.

Nu äntligen efter behandling av Eva kan jag använda mina ringar, behöver inte köpa skor i två storlekar för stora för att kunna använda dem. Värken i armar och ben har försvunnit och känseln i fingertopparna är helt normal igen. Det känns så underbart att kunna gå i normala skor igen och kunna sätta på sig ringarna på morgon utan att vara rädd för att de ska fastna under dagen. Och dessutom får jag tömma magen varje dag, har inga magsmärtor längre. Tusen tack Eva!

Örebro 20061026

Elvy Broman

Svullna värkande ben, domningar och stickningar i händerna

Jag sökte Eva första gången okt-04 för problem med eksem fram för allt i ansiktet men också i armhålorna, på låren och på ryggen. Utslagen kunde klia intensivt och kortisonkräm var det enda som höll det nere. Besvären hade startat 6 år tidigare och blommade alltid upp på vintern. Det första homeopatiska medlet hade ingen större effekt så vi provade ett nytt medel. Det första som hände då var att jag från att ha varit väldigt trött och sliten nu fick energi och kände mej pigg, sedan förbättrades eksemet efterhand och jag kunde lägga undan kortsionkrämen helt.

Eksemet har sedan dykt upp ett par gånger igen men har snabbt gått tillbaka med homeopatisk behandling. Ytterligare en positiv effekt har varit att jag inte längre är hård i magen, är mindre frusen och har inte heller premenstruella bekymmer som tidigare.

Skrymtarboda

Gunilla Larsson

Hälsporre

Under 1,5 år gick jag omkring med smärta under vänster fot. Det gjorde mest ont vid främre delen av hälen, nära hålfoten. Jag provade ut inlägg till mina fötter, gjorde läkarbesök (röntgen och medicin) och fick veta att det var hälsporre. Det blev inte mycket bättre. Jag hade ont varje gång jag reste mig upp och skulle sätta ner foten, därför slutade jag att promenera längre sträckor eftersom jag hela tiden kände av smärtan.

Tog kontakt med homeopat Eva Zetterlund och fick ett homeopatiskt medel. Det visade sig att detta medel inte hade någon effekt och jag fick då prova ett annat medel. Skillnaden kände jag av ganska snart. Jag kunde vara helt smärtfri vissa dagar och det blev sedan hela tiden bättre även om det tog sin tid. Jag tog medlet en gång i veckan under några månader och är nu bra i foten igen. Går långpromenader utan smärta!

Lindesberg

Eva Sjönneby

Barn med återkommande öroninflammationer, pollenallergi och eksem

Oskar, 8 år har under hela sin uppväxt fått återkommande öroninflammationer efter varje förkylning. Öronvärk, 40 graders feber som varje gång resulterat i att trumhinnan ”värkt” hål. Varje gång har det blivit en ny penicillinkur, flera gånger per år. Som föräldrar har vi känt oss tveksamma till att Oscar fick äta penicillin så ofta. Oscar har även böjveckseksem som periodvis varit riktigt besvärliga. Dessa har kortisonbehandlats. Han är också pollen- och pälsdjursallergiker.

Efter en mycket besvärlig höst med många förkylningar samt efterföljande öroninflammationer och inflammerade böjveckseksem fick vi höra talas om Eva Z. och att homeopatisk behandling kan ha effekt på bland annat öronproblem. Vi provar! Oscar påbörjade en behandling och reagerade mycket positivt på behandlingen från första stund. ÄNTLIGEN! Sedan han börjat sin homeopatiska behandling har Oscar aldrig haft öroninflammationer. ALDRIG, trots förkylningar! Dessutom har han inte reagerat på pollen och de senaste månaderna har även böjveckseksemen bleknat.

Lindesberg

Marie Wellander

Magknip med diarré, herpes och eksem

Jag sökte Eva sommaren -06 framför allt för magproblem sedan 10 år tillbaka. Problemen var i form av magknip med efterföljande explosiv mkt illaluktande diarré. Jag hade också sedan -94 mun herpes som jag emellanåt varit tvungen att långtidsbehandla med medicin och slutligen eksem sedan jag var liten som jag behandlat med kortison krämer. Det första medlet jag fick fungerade bra för det är så att symtomen kan förvärras när man får ett homeopat medel och bara någon vecka efter att jag varit hos Eva så fick jag munsår. Men till skillnad mot förut, så läkte dom nästan direkt och sen dess har jag sluppit dom.

Problemen med magen har jag också sluppit och det var ju därför jag sökte hjälp hos Eva. Så bra som jag är nu minns jag inte när jag var sist. Eksemen blev väldigt mycket sämre under en period men är nu bättre än på väldigt länge. Nu smörjer jag mej sällan med kortison kräm och när jag gör det är det med den mildaste av dom.

Nora

U.J

Nervsmärta

För något år sedan drabbades jag av nervbesvär i höger ansiktshalva, sk trigeminusneuralgi. Detta yttrade sig i en mycket svår värk i trakten av bihålan och överläppen. Smärtstillande medel hjälpte bara för stunden. Jag tog kontakt med homeopat Eva Zetterlund som efter en homeopatisk intervju och medicinering lyckades få värken att i stort sett försvinna redan efter en veckas behandling. Efter fyra månader är besvären till 99% borta och vad som kvarstår är endast någon enstaka känning. Som bonuseffekt kan nämnas att jag känner mig mer energisk och kommer mig för att ta itu med saker och ting.

Lindesberg

Curt Lindmark